Matematik

1-cos(x)

21. marts 2009 af NejTilSvampe

skide godt jerslev tak. jeg havde også allerede lavet en simpelt test på lommeregneren og indset det ik var helt rigtigt og dermed redigeret min post :P men mange tak!

UPS ! nu kom jeg til at redigere hovedeposten istedet for at svare xD wtf. min fejl sorry.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: 1-cos(x) ≠ sin(x).

√(1-cos2(x)) = sin(x) til gengæld.


Svar #2
21. marts 2009 af NejTilSvampe

 hehe takker Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Er det opgaven hvor du skal finde ∫sin(x)*√(1-cos(x)) dx ??


Svar #4
21. marts 2009 af NejTilSvampe

 Nej, det er bare en hobby opgave.


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Hovas, der er vist en fejl.  Idiotformlen siger: sin(x)^2 + cos(x)^2 = 1 heraf fås: sin(x) = √(1-cos(x)^2)


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Det bliver fluks rettet! Tastefejl!


Skriv et svar til: 1-cos(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.