Fysik

skr. fysik eksamen 2008

22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

hej er der ik en der har udregningerne til eksamenssættet fra fysik 2008?

hvis ja, vi i så ik være mega sød at sende den til mig:)??

plz!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af Jerslev

#0: Du lærer mere ved at regne det igennem selv. Det er også bedre forberedelse  til skriftlig eksamen.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

jeg sidder os og regner den igennem selv men der er nogen af opgaverne jeg simpelhen bare ik kan løse!!:(


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2009 af Jerslev

#2: Så skriv, hvad problemerne består i, og så løser vi bare opgaverne i fællesskab. ;)

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

det lyder meget fint ,tak:)

men har du eksamenssættet liggende? fx opgave 4. cykelrytter den kan jeg ik finde ud af:(


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2009 af Jerslev

#4: Jeg har opgaven her:

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080523_opgave_stx_081_fysikA.ashx

Men har du selv et forslag til at løse den?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #6
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

jeg har os selv opgave sættet liggende som sagt jeg sidder og prøver at får løst opgaverne.. jeg spr bare om du havde dem liggende så jeg ik behøvede at skrive hele opgaven til dig...

nej ingen forslag, total lost:(


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2009 af Jerslev

#6: Kender du til formlen for luftmodstand, der ser således ud?

F = ½ * cw * ρ * A * v2?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #8
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

det er nemlig opgave 4, 5 og 7 som jeg ikke kan finde ud af i denne opgave sæt:(


Svar #9
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

ja den kender jeg godt ., men det er da ik bare den formel man skal brug vel?:S


Brugbart svar (0)

Svar #10
22. marts 2009 af Jerslev

#9: Jo, den skal du bruge for at udregne luftmodstanden. Antaget, at cykelrytteren yder samme arbejde før og efter stillingsskift, vil det kun være luftmodstanden, der er ændret. Så udregner du først luftmodstanden i den første stilling kan du udregne hastigheden efter stillingsskift.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #11
22. marts 2009 af myundmy (Slettet)

jeg for det til

oprejst=30.42  og forover=171.79  kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. marts 2009 af Jerslev

#11: Jeg har lige regnet hele sættet igennem. Min besvarelse kan findes her midlertidigt - indtil den bliver godkendt som opgave her på siden:

www.k-jerslev.dk/temp/eks2008fys.pdf

- - -

mvh

Jerslev


Svar #13
23. marts 2009 af myundmy (Slettet)

det var der super flink gjord af dig .. mega mange tak skal du have:):) :) :) :) :) :)


Svar #14
24. marts 2009 af myundmy (Slettet)

mange tak for udregningerne:) , men jeg har li siddet selv og regnet hele opgave sættet igennem, som sagt man lærer bedst på den måde, men jeg kan se vi er uenige et per steder. for tror du har glemt at gange med to nogen steder og ligne osv. men jeg kan li fortælle dig imorgen hvor vi præcis er uenige imorgen:)


Skriv et svar til: skr. fysik eksamen 2008

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.