Matematik

Sammensat rentesregning

23. marts 2009 af tommo91 (Slettet)

Hej folkens,

hvad er det nu sammensat rentesregning går ud på?


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. marts 2009 af mathon

renters rente
eksponentiel udvikling

Kn = Ko*(1+r)n
svarende til

f(x) = b*ax        med a = (1+r), b = Ko og x = n


Skriv et svar til: Sammensat rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.