Matematik

Forskrift for en funktion

25. marts 2009 af NickIranii (Slettet)

Hej :)

Jeg vil høre, om nogen kan hjælpe mig med følgende opgave:

Om en funktion f oplyses det, at funktionen er proportional med en potensfunktion, samt at:

f(1) = 10 og f(3) = 270

Bestem en forskrift for funktionen.

/På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal dermed lede efter en potensfunktion, der opfylder de givne punkter.

f(x) = a*x^b


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2010 af Silahm (Slettet)

Forstår ikke din forklaring, vil du ikke uddybe for mig? :)


Skriv et svar til: Forskrift for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.