Matematik

binomialfordeling

25. marts 2009 af lielie (Slettet)

Nogen der kan forklare mig, hvordan jeg kommer videre med den her opgave?

Til en mundtligmatematikprøve dumper 55%. En eksamens dag går 8 personer op.

Bestem sandsynligheden for at ingen af de 8 dumper??

Jeg har

x=antal elever der består

p=1/8(er ikke sikker)

n=55%(er ikke helt sikker)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af peter lind

n=8, p= 0,55


Skriv et svar til: binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.