Matematik
f(x) = x^n
17. november 2004 af
2835 (Slettet)
Sætn.:
f(x) = x^n n
f'(x) = nx^(n-1)
Bevis:
Nogen som ved hvor på nettet jeg kan finde beviset?
f(x) = x^n n
f'(x) = nx^(n-1)
Bevis:
Nogen som ved hvor på nettet jeg kan finde beviset?
Svar #1
17. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Skal n være negativ heltallig, eller tillades alle værdier af n
//Singularity
//Singularity
Svar #2
17. november 2004 af 2835 (Slettet)
n tilhører de hele negative tal, men jeg har fundet en hjemme side med beviset.
-undskyld besværet
-undskyld besværet
Skriv et svar til: f(x) = x^n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
