Matematik

Ligefrem/omvendt proportionalitet

28. marts 2009 af stray (Slettet)

Under hvilken vækstform hører ligefrem og omvendt proportionalitet? Jeg vil ummidelbart tro at det er Potensvækst, men er ikke sikker.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

der er tale om en linær sammenhæng :

y=k*x

y=k*1/x


Svar #2
28. marts 2009 af stray (Slettet)

nåja, det kan jeg da godt se ^^ tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Lineær y = k*x

Potens y = k*x-1


Skriv et svar til: Ligefrem/omvendt proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.