Matematik

4 (– 8x + 8 )= 5 ( 5 – 5x)

30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 <span style="font-size:14.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language: DA;mso-bidi-language:AR-SA">4 (– 8x + 8 )= 5 ( 5 – 5x) med udregninger plzz hjælp fatter det bare ikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af mathon

(-32x + 32) = (25 - 25x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

du skal starte med at gange 4-tallet ind i parentesen poå venstre side og 5-tallet på højre side, så skal du samle x-erne og tallene, og til sidst skal du have et enkelt x stående på den ene af siderne, normalt bruger man den venstre, sådanher: 32x+32 = 25-25x, så trækker du 25 x fra på begge sider og får:

7x+32=25, så trækker du 32 fra på begge sider, så du får 7x=7, og til sidst deler du med 7 på begge sider, så du får x=?


Svar #3
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 noget jeg forstår plzz


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2009 af NejTilSvampe

 gang ind i parentesen (-8x+8)*4 = -8x*4 + 8*4 = -32x+32

samme i den anden side : (5-5x)*5=5*5-5x*5=25-25x

så du får -32x+32=25-25x


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2009 af salle89 (Slettet)

du ophæver parenteserne ved at gange 4-tallet og 5-tallet ind så der nu står 4* -8x + 4*8 = 5*5 - 5*5x

med så langt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja jeg sjuskede, glemte minustegnet


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. marts 2009 af charlottebi (Slettet)

4 (– 8x + 8 )= 5 ( 5 – 5x)

Du ganger tallet udenfor parentesen, med tallene inde i parentesen

(4* (-8x)) + (4*8) = (5*5) -( 5*5x)

Så tror jeg godt du selv kan regne det ud.


Svar #8
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

<table class="MsoTableGrid" border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse:collapse;mso-table-layout-alt:fixed;border:none; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;mso-yfti-tbllook:1184;mso-padding-alt: 0cm 5.4pt 0cm 5.4pt"> <td width="718" valign="top" style="width:538.8pt;border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

                 <span style="mso-tab-count: 1">                       24 – ( 8x + 3 ) = –6 ( 3x – 4 ) – 13</o:p>

<td width="718" valign="top" style="width:538.8pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

                                          24 ( 8x + 3 ) =18x + 24 13 </o:p>

<td width="718" valign="top" style="width:538.8pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

                                                 24 8x - 3 = 18x + 24 13</o:p>

<td width="718" valign="top" style="width:538.8pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

                 <span style="mso-tab-count: 1">                                          10x=  10</o:p>

<td width="718" valign="top" style="width:538.8pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

                 <span style="mso-tab-count: 1">                                                 x= –1 kan i ikke vise det sådan for oppe ovenfor</o:p>


Skriv et svar til: 4 (– 8x + 8 )= 5 ( 5 – 5x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.