Matematik

f(x) - HJÆLP

30. marts 2009 af ayyildiz-dk (Slettet)

En funktion f er givet ved f(x)=3x+10*e2x

Bestem f1(0)

jeg har Formlerne, men jeg forstår dem ikke:

f(x) = x ^n

f ` (x) = n * x ^n - 1
 


f(x) = k * nx

f ` (x) = n * k * x ^n - 1
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

f(x)=3x+10*e^2x

du differ ledvist. dine fomler fortæller dig hvordan dette gøres. beviserne findes med garenti i din bog.

f^1(0) refererer til at du har diffet en enkelt gang og at x skal antage værdien 0.


Skriv et svar til: f(x) - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.