Matematik

Ligning ?

30. marts 2009 af [email protected] (Slettet)

 løs ligningen 3,2*t+4,9*t^2=6,5 ?

Jeg bruger diskriminanten så få jeg = 11,21 

d= b^2-4*3,2*1=11,21 ? Men det er ikke rigtigt ?

Forstår den ikke ?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

hov du kan kun løse ligning på formen :

3,2*t+4,9*t^2-6,5=0  


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2009 af mathon

3,2*t+4,9*t2 = 6              reduceres og ordnes

4,9*t2 + 3,2*t + (-6) = 0

a = 4,9
b = 3,2
c = (-6)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af mkm-lars (Slettet)

 nej sådan står det i opgaven ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2009 af mathon

d = 3,22 - 4*4,9*(-6)


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

ja men det din opgave at gøre den løselig :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2009 af mkm-lars (Slettet)

 Okay. Men hvor bliver så 0,5 af ?.

fordi det er 6,5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

tror bare Mathon tof lidt let på de 0,5. de skal self med hvis ligningen hedder  3,2*t+4,9*t^2=6,5


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2009 af mkm-lars (Slettet)

Når okay.

 bliver d så ikke = 107,21 ?


Skriv et svar til: Ligning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.