Kemi

n=m/M

02. april 2009 af loopin313 (Slettet)

okay så jeg har lidt problemer med at finde ud af hvordan man finder m, ved godt hvordan man finder Molarmasse men ikke massen...


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af KeNn1997 (Slettet)

Har du prøvet at flytte rundt på ligningen? m = n * M

Er ikke sikker på jeg ved hvad du spørger om.


Svar #2
02. april 2009 af loopin313 (Slettet)

altså jeg prøver at regne N ud

og jeg ved ikke hvor m henne, altså i det periodiske system? eller hvor.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Den skulle du gerne få opgivet.


Skriv et svar til: n=m/M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.