Matematik

logaritme regning

06. april 2009 af mm :) (Slettet)

( log(x)/3)/ (4 log(x))

ln(x)/ ln(7)= ln(10)

log (log x) ) 0,7

nogen der kan hjælpe mig med at regne dem ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2009 af Isomorphician

Mangler der ikke et par lighedstegn?


Svar #2
06. april 2009 af mm :) (Slettet)

 undskyld... ja

( log(x)/3)= (4 /log(x))

ln(x)/ ln(7)= ln(10)

log (log x) = 0,7


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2009 af NejTilSvampe

  1) (log(x)/3) / (4*log(x)) = log(x)/(4*3*log(x)) <<<--- log(x) går ud med hinanden og du får: 1/12

2) ln(x)/ln(7) =ln(10)

x=eln(10)*ln(7)
3) der mangler der vist et lighedstegn.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2009 af NejTilSvampe

  okay, jeg nåede ikke at se din kommentar #2 det ændrer min løsning i #3 :P

1) log(x)/3 = 4/log(x)

log(x)^2 = 12

x=10^√12

3) log(log(x)) = 0,7

log(x)=10^0,7


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2009 af Isomorphician

(log(x)/3) = (4/log(x)) <=>

log(x) = 12/log(x) <=>

log2(x) = 12 <=>

log(x) = ±√12

x = .....

...........

ln(x)/ln(7) = ln(10) <=>

ln(x) = ln(10)*ln(7) <=>

x = .......

..................

log(log(x)) = 0,7 <=>

log(x) = 100,7

x = ......


Skriv et svar til: logaritme regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.