Matematik

skitse af trekant

11. april 2009 af atm-girl (Slettet)

hej:)

jeg er igang med at lave en skitse af trekant i min mat afl. men syndes ikk det stemmer, så håber i kan hjælpe mig.

vinkel A = 58 grader, højden b = 4,8 og medianen b = 8,1

hilsen

ATM


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2009 af kieslich (Slettet)

Har du en figur vi må se??


Svar #2
11. april 2009 af atm-girl (Slettet)

kan desværre ik vedhæfte den :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2009 af kieslich (Slettet)

Bruger du GeoGebra? eller papir og blyant?


Svar #4
11. april 2009 af atm-girl (Slettet)

jeg laver det på openoffice, og når jeg prøver at vedhæfte det, står der at jeg ikk kan pga. ugyldig filtype ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2009 af kieslich (Slettet)

I openoffice kan du gemme det i wordformat, som kan oploades.

Til geometri bør du have et rigtigt program, feks. GeoGebra. Det er gratis og meget nemt at anvende.

Vedhæftet fil:rekant.doc

Skriv et svar til: skitse af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.