Matematik

HASTER - VEKTORE!

12. april 2009 af SofiePandersen (Slettet)

Vektorene a→ og b→ er bestemt ved, at

a→ = (3)
           (k)

b→ = (t   )
           ( -1)

Bestem k således, at retningsvinklen for a→ er 65º og t således, at retningsvinklen for b→ er 230º.

Find derefter |a→| og |b→| for de fundne retningsvinkler


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2009 af peter lind

tangens til retningsvinklen er y-koordinaten delt med x-koordinaten nå tangents funktionen er defineret.


Svar #2
13. april 2009 af SofiePandersen (Slettet)

Gider du være sød at forklarer det lidt dybere - forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2009 af peter lind

Hvis vektoren er (3,4) gælder derfor  dens retningsvektor v: tan(v)=4/3


Skriv et svar til: HASTER - VEKTORE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.