Matematik

Hældning

13. april 2009 af shafh (Slettet)

Hej. Jeg sidder og har funktionen:

f(x)=n/(2*L)*√(F/μ)

Hvis L er den eneste variabel hvad bliver hældningen så? Hvilken type funktion er det?

Håber nogen kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af mathon

f(x) = n/(2*L)*√(F/μ) = ((n•√(F))/(2•√(μ)))/L


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2009 af mathon

---eller
skrevet

f(L) = ((n•√(F))/(2•√(μ)))•L-1
med
hældningskoefficienten
((n•√(F))/(2•√(μ)))


 


Svar #3
13. april 2009 af shafh (Slettet)

Aha ja klart tak :P


Skriv et svar til: Hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.