Matematik

Løsning af to ligninger

19. april 2009 af NCA (Slettet)

Jeg er løbet ind i nogle problemer med to ligninger. Håber nogle kan hjælpe

(x-2)*kvrod(-x+1)=1

e^(ln(2x))+1=5


Svar #1
19. april 2009 af NCA (Slettet)

Er der slet ingen? :(


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2009 af peter lind

I den første. Kvadrer ligningen. I den anden brug at eln(a) =a


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2009 af mathiasjacobsen (Slettet)

skal du løse de to ligner eller hvordan ? hvis du skal løse dem så solve dem..


Skriv et svar til: Løsning af to ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.