Matematik

f(x) = 3 tolkes som x=3 eller y=3?

20. april 2009 af mrdnb (Slettet)

Skal f(x)=3 tolkes som x=3 eller y=3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af Stenalt (Slettet)

y=3


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2009 af wentzel (Slettet)

f(x) er det samme som y, altså skal f(x) = 3, tolkes som y =3


Skriv et svar til: f(x) = 3 tolkes som x=3 eller y=3?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.