Matematik

find koordinatsættet til toppunktet for grafen

21. april 2009 af biqqu (Slettet)

Når man skal finde korrdinatsættet til toppunktet for en graf, det er vel bare ensbetydende med at man skal finde toppunktet vha. formlen og deraf har man koordinatsættet, altså (x,y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2009 af Youngmann (Slettet)

Yes, eben! :)


Svar #2
21. april 2009 af biqqu (Slettet)

SPørgsmål 2: når man har f(2)=4 vil det så sige at (x,y)=(2,4) eller er det omvendt?


Svar #3
21. april 2009 af biqqu (Slettet)

#tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2009 af Youngmann (Slettet)

#2: Det er omvendt.


Svar #5
21. april 2009 af biqqu (Slettet)

#2 det forstår jeg ikke! Da f(2) netop betyder, funktionen af 2, dvs. x-værdierne. Man skriver jo også altid:

f(x)=2x+3 <=> f(2)=2*2+3


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. april 2009 af kieslich (Slettet)

(x,y) = (x,f(x)) = (2,4)


Svar #7
22. april 2009 af biqqu (Slettet)

#6 tak! Men hvorfor siger #4 det? er det forkert det han siger?


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2009 af kieslich (Slettet)

Ja. han var vist lidt for hurtig, sker for os alle :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. april 2009 af Youngmann (Slettet)

#6: Der er s** rigtigt nok. Sorry - beklager :/


Skriv et svar til: find koordinatsættet til toppunktet for grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.