Fysik
m/s til km/h
24. november 2004 af
mariaklara (Slettet)
har brug for hjælp til disse opgaver:
omregn en fart på 4,0 m/s til enheden km/h
omregn en fart på 110 km/h til enheden m/s
vil være glad for hvis det ikke kun er resultat men hvordan jeg jeg skal gøre :-)
på forhånd tak
omregn en fart på 4,0 m/s til enheden km/h
omregn en fart på 110 km/h til enheden m/s
vil være glad for hvis det ikke kun er resultat men hvordan jeg jeg skal gøre :-)
på forhånd tak
Svar #1
24. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Tja,
1km/h = 1000m/(60^2 s) = (1/3.6)m/s
så 1m/s = 3.6km/h.
//Singularity
1km/h = 1000m/(60^2 s) = (1/3.6)m/s
så 1m/s = 3.6km/h.
//Singularity
Skriv et svar til: m/s til km/h
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
