Matematik

Renteberegning -ydelse-banklån

22. april 2009 af hector87 (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave, hvor jeg skal beregne den månedlig ydelse for banklån (det er opgave 3.4)

Se vedhæftet fil (pdf-fil)

Hilsen

Mikkel

Vedhæftet fil: Opgave 3.4.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af mathon

y = G*r*(1+r)n/((1+r)n - 1) = G*r/(1-(1+r)-n) = 100 000*0,0075/(1-1,0075-48)


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. april 2009 af mathon

y = G*r*(1+r)n/((1+r)n - 1) = 100.000*0,0075*1,007548/(1,007548 - 1) = 2.488,50

har du ikke en regnemaskine, siden du i intra-mail'en spørger om ydelsen?


Skriv et svar til: Renteberegning -ydelse-banklån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.