Matematik

9.030 f(x) = 2x + sin(x)

22. april 2009 af mujer18 (Slettet)

En funktion f er givet ved forskriften

f(x) = 2x + sin(x)

a) Bestem en løsning til ligningen f(x) = 1

Sidder og prøver at få lavet det i Mathcad 14, men den vil simpelthen ikke. Hvordan ville i gøre?


Svar #1
22. april 2009 af mujer18 (Slettet)

har fundet ud af det. brugte forkert = tegn


Skriv et svar til: 9.030 f(x) = 2x + sin(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.