Matematik

problem med forståelse

25. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

hej

jeg har fået denne formulering, og kan ikke rigtig se hvad jeg lige skal gøre.

Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variable d. Bestem N udtrykt af d.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2009 af mathon

...produktet af to omvendt proportionale størrelser er konstant

  størrelserne er N og d2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2009 af kieslich (Slettet)

Og:

y = k*x     y og x er proportionale.

y = k*1/x     y er omvendt proportional med x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2009 af mathon

N*d2 = k(onstant)

N = k/d2


Skriv et svar til: problem med forståelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.