Matematik

Rente

25. april 2009 af handbold (Slettet)

Hanne købte den 1. marts 2007 en computer. I to år skulle Hanne betale 460, 00kr om måneden (24 gange), første gang den 1.april 2007. Rentefoden var 1,5 % pr. måned.

a) Betem prisen på Hannes computer den 1. marts 2007?

b) Hvor meget betalte Hanne i effektiv rente pr. år?

Den 1. marts 2008 vandt Hanne 10000 kr i Lotto og ønskede at betale restgælden til forretningen umiddelbart efter den 12. betaling.

c) Bestem retsgælden umiddelbart efter den 12. betaling?

Jeg har brug for hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2009 af mathon

a)
G
= y/r[1 - 1,015-24] = (460/0,015)*[1 - 1,015-24]


Svar #2
25. april 2009 af handbold (Slettet)

hvaf betyder det?? i ord? hvad med de sidst to opaver any help??


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2009 af mathon

den pr. 1. marts 2007 stiftede gæld = computerens pris


Svar #4
25. april 2009 af handbold (Slettet)

ja menn hvrdan forplanter det sig i den formel du har skrevet op?


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.