Kemi

Hastighedskonstant

26. april 2009 af Quark0 (Slettet)

hej.

Jeg sidder og kæmper med en kemi aflevering og skal beregne hastighedskonstanten ved en 1. ordens reaktion.

Jeg kender nogle givne koncentrationer til nogle bestemte tidspunkter.
og ved at hastighedsudtrykket er:

v = k * [A]  ,,

hvordan gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Ramses I (Slettet)

Vil du ikke skrive tallene ind, altså koncentration og tid. Jeg kan fortælle dig at den letteste måde at løse opgaven på er Van't Hoff metoden.

V = K*An

n = orden

K = hastighedskonstant

V = hastighed

LN V = n * LN A + LN K

Hældningskoefficient = n

Skærring med y = LN K


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2009 af mathon

k = (1/t)*ln([Ao]/[A])


Skriv et svar til: Hastighedskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.