Matematik

Bestem en ligning for linjen m!

27. april 2009 af GEF (Slettet)

Hej jeg har lige en opgave jeg ikke kan finde ud af.

håber virkelig nogen kan hjælpe mig med dette.

Bestem en ligning for den linje m, der går gennem P(3,8) og er parallel med l (y = 2/3x - 3)

tak på forhånd (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af mathon

y-8 = (2/3)(x-3)


Svar #2
27. april 2009 af GEF (Slettet)

#1
 

y-8 = (2/3)(x-3)

hvad gør man efter det?

kan ikke rigtig se det .


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2009 af mathon

reducerer den til formen

y = ax + b


Skriv et svar til: Bestem en ligning for linjen m!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.