Matematik

cas

27. april 2009 af verber (Slettet)

hej

To funktioner er bestemt ved f(x) = x3 og g(x) = 3x. Brug CAS til at løse ligningen f(x) = g(x).

hvordan gør man det hvordan bruger man cas


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2009 af Jerslev

#0: Hvilken lommeregner har du?

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2009 af einmal (Slettet)

jeg har et computerprogram  interactive


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2009 af Jerslev

#2: Det ved jeg ikke, hvordan du bruger.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2009 af marmaris (Slettet)

men jeg har oså en 89 hvordan bruger man dem


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2009 af Jerslev

#4: solve(x^3=3x,x)

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. april 2009 af kieslich (Slettet)

solve(x3 = 3*x,x)  på 89 og i TI

Jeg havde ellers trykket update uden at få Jerslev på skærmen.


Svar #7
27. april 2009 af verber (Slettet)

hvis man skal tegne en skitse af de to grafer og give en geometrisk fortolkning af ligningen og dens løsninger hvad skal man så gøre??

jeg kom til at skrive forkert før den hed f(x)=x3 og g(x)=3x

men har fundet ud af det det skal give X=3 og X=2,478


Skriv et svar til: cas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.