Matematik

Brøker

28. april 2009 af Mucuux (Slettet)

Hvordan forkorter man brøker?

Kan man forkort denne her mere?

5/4 * 5 + 8/5 * 4 = 25/20 + 32/20 = 57/20 = 2  17/20


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 har du ikke regnet forkert ... 5/4*5=25/4 ikk ...


Svar #2
28. april 2009 af Mucuux (Slettet)

Nej da, når jeg siger  gange med 5, så ganger jeg også nævneren med?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#2 så skal du vist læse op på regnereglerne for brøkker ... a*(b/c)=(ab)/c


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2009 af NejTilSvampe

 #2 - hvis det du sagde er sandt så er  5/4*5 = 5/4 ...


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.