Fysik

røntgen fysik

28. april 2009 af Hanr06v (Slettet)

Jeg skal have isoleret μ i følgende ligning..

I = I0e-μx

Er der nogen der kan hjælpe!!!?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 I/I0=e-μx <=> ln(I/I0)=-μx <=> μ=-ln(I/I0)/x


Svar #2
28. april 2009 af Hanr06v (Slettet)

Tak....Problemet er bare at det bliver negative tal jeg skal arbejde videre med..


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Det skulle meget gerne blive et positivt tal - ellers har du tastet forkert på lommeregneren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2009 af mathon

...eller

μ = ln(Io/I)/x


Skriv et svar til: røntgen fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.