Matematik

tekst opg.

28. april 2009 af biqqu (Slettet)

En havvindmølles energiproduktion er ligefrem proportional med vindens hastighed
opløftet i tredje potens.Indfør passende variable, og opstil en model for en havvindmølles energiproduktion som funktion af vindens hastighed.

Svar:

havvindmølles energiproduktion: x
vindenshastighed: v^3

ligefremprop: y=kx <=> y=x*z^3 altså, E(v)=x*v^3
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2009 af Isomorphician

x er måske ikke det mest passende navn til en konstant værdi, men ellers er det rigtigt nok.


Svar #2
29. april 2009 af biqqu (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: tekst opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.