Kemi

Eddikesyre

03. maj 2009 af elissa92

Ville blive rigtig glad hvis jeg kunne få hjælp

Når man skal regne eddikesyreindholdet om til masse %, kan man regne på 1 liter eddike. Hvor stor en stofmængde eddikesyre er der i 1 liter? Beregn massen af denne stofmængde eddikesyre. Find derefter massen af 1 liter eddike ved at anvende den målte densitet, hvorefter man kan beregne eddikesyreindholdet i masse %.

masse af 10 mL eddike = 10,0085g

Densitet for eddike = 1,00085 g(mL

Volumen af 0,100M NaOH = 22,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Hvorfor skriver du samme opgave ind to gange?....


Svar #2
03. maj 2009 af elissa92

det var en fejl.. men kan du hjælpe?


Skriv et svar til: Eddikesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.