Matematik

LIGNING!

05. maj 2009 af Denicec (Slettet)

Jeg har fundet svaret på denne ligning, men er der nogen der vil lave den, med alle udregninger og linjer...Trin for trin?

              Ligning

           -2x+3=-6x+9


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af NejTilSvampe

 -2x+3=-6x+9

læg 6x til på begge sider:

4x+3=9

træk 3 fra på begge sider:

4x=6

del med 4 på begge sider

x=6/4=1,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af kimor (Slettet)

3-9 = -6x+2x

-6 = -4x

-6/-4 = x

x = 1,5


Skriv et svar til: LIGNING!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.