Matematik

Korrekt reduceret?

05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

Jeg skal reducere følgende:

(x+h)2 - h(h+2x)

Heraf:

x2+2h-2h+2hx

x2+2xh

Er dette korrekt reduceret? - eller er det helt hen i vejret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er ikke helt korrekt. Prøv at hæve parantesen og skrive det helt ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af mbujo (Slettet)

(x+h)^2 = x^2 + h^2 + 2hx

h(h+2x)  = h^2 + 2hx

 /* Edit : fjernede svar */


Svar #3
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#1: det er da også det jeg har gjort? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Ikke helt. Visse led har du glemt at medtage.


Svar #5
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#2: så er der kun x2 tilbage?


Svar #6
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#3: du tænker på det dobbelte produkt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. maj 2009 af Nansebasse (Slettet)

resultatet er x^2

se: (x+h)^(2)-h(h+2x) ↔ x^(2)+h^(2)+2xh -h^(2)-2xh = x^(2)


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#7: Ikke noget "medfører at"-tegn - blot et lighedstegn. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. maj 2009 af Nansebasse (Slettet)

Ja der er kun x^2 tilbage, og det er dit resultat :)


Svar #10
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

Danke viele schön Nansebasse ;)


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. maj 2009 af Nansebasse (Slettet)

#8: ja den er ikke god. fejl fra min side. men det går nok. det er resultatet der er vigtigt. :D og det passer skam.


Brugbart svar (0)

Svar #12
05. maj 2009 af Nansebasse (Slettet)

så lidt Youngmann ;D


Brugbart svar (1)

Svar #13
05. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#8 nu hvor du har skrevet det et helt par gange (her og i andre tråde) ... så lad mig rette:

⇒ betyder "medfører at"

⇔ betyder "er ensbetydende" ... enig at #7 bør skrive = istedet for ⇔, men udsagnet er logisk set korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #14
05. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#13: Finno. :) Det hænger os fysikere ikke så meget i, men tak for rettelsen. :)


Brugbart svar (0)

Svar #15
05. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#14 nå ja du er fysiker <smil>


Skriv et svar til: Korrekt reduceret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.