Matematik

rumfang af en kasse og kvadrat

09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Hvad hedder formlen for rumfanget og arealet af en kasse og en kvadrat?

Har søgt på nettet, men får noget forskelligt op


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af mathon

rumfang kasse V = l*b*h

Ov(kasse) = 2(l*b + l*h + b*h)

A(kvadrat) = s2


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2009 af Isomorphician

Rumfanget af en kasse: længde*bredde*højde

Overfladearealet af en kasse (med låg): 2(længde * bredde) + 2(bredde * højde) + 2(længde * højde)

Overfladeareal af et kvadrat: sidelængde2


Svar #3
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

.. og må jeg have lov at spørger om, hvad forskellen på rumfang og areal egentlig er?


Svar #4
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

# hvad er overfladearealet af en kasse uden låg?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2009 af Isomorphician

#4:

Så er der kun fem sider, i stedet for seks.

Areal: 2D

Rumfang: 3D


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2009 af mathon

Ov(kasse uden låg) = 2(l*h + b*h) + l*b


Svar #7
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

tak


Skriv et svar til: rumfang af en kasse og kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.