Matematik

Ligning

10. maj 2009 af CJN (Slettet)

Løs ligning:

(x+1)(x-1)(x2+1) = 0

Hvordan skal den regnes ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Nulreglen: a·b=0 <=> a=0 v b=0


Svar #2
10. maj 2009 af CJN (Slettet)

Tænkte det nok men den har jeg aldrig rigtig forstået..

Hmm..

(x+1)(x-1)(x2+1)= 0

X= -1 v x= 1 Og da den første parentes så gir nul og skal ganges på.. eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

x=-1 v x=1 er den rigtige løsning.


Svar #4
10. maj 2009 af CJN (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.