Engelsk

En lille oversættelse

10. maj 2009 af Nikki_Nita (Slettet)

Hej det kunne være skønt hvis der var en der ville læse det her igennem!! Det ville være en stor hjælp.

Marians far - som hun aldrig har mødt, fordi han var død før hun blev født - havde været en høj flot fyr. Moderen havde mødt ham til et selskab hos nogle fælles venner; de havde nydt hinandens selskab, og kort tid efter var de blevet gift. Men skæbnen havde ikke været dem venlig. Efter mindre end et års ægteskab blev Tom dræbt i en adeles meningsløs bilulykke. Nu, flere år efter, mente familiens venner at hun burde finde sig en ny mand, men hun ønskede ikke at Marians skulle dle hende med nogen, selv om hun tit følte sig ensom.

Marian’s father – whom she never had seen, because he had passed away before she was born – had been a tall handsome guy. The mother had meet him to a party with some common friends; they had enjoyed each other’s company, and shortly afterwards they were married. But destiny had not been them kind. After less than a year’s marriage Tom was killed in a quite meaningless car crash. Now, several years after, did family and friends felt that she should find herself a new man, but she did not wish that Marian should share her with anyone, even though she often feels lonely.

På forhånd tak til jer der vil hjælpe

                                                                   Nicka


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Isomorphician

she never had seen = she had never seen

meet him = met him

to a party = at a party

did family and friends felt = family and friends felt

feels = felt


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af Karinaba (Slettet)

Hej Nicka.

Jeg ville oversætte teksten således:

Marian's father - whom she had never met, because he died before she was born - was a tall, handsome guy.

The mother had met him at a party at some mutual friends' house; they had enjoyed each other's company and shortly thereafter they got married. But fate had not treated them kindly. After less than one year's marriage, Tom was killed in a completely meaningless car accident. Now, several years later, the friends of the family thought, that she ought to find herself a new man, but she did not want Marian to share her with anyone, despite of the fact that she often felt lonely.

Hilsen Karinaba


Svar #3
10. maj 2009 af Nikki_Nita (Slettet)

tak for hjælpen!!


Skriv et svar til: En lille oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.