Matematik

ligning

10. maj 2009 af Exposed21 (Slettet)

Udregn ved brug af en af følgende ligninger:


(a+b)^2=a^2+b^2+2*a*b
(a-b)^2=a^2+b^2-2*a*b
(a+b)+(a-b)= a^2-b^2

(x-2)(x+2)
(x+2a)^2

Omskriv ved brug af en af følgende ligninger:


(a+b)^2=a^2+b^2+2*a*b
(a-b)^2=a^2+b^2-2*a*b
(a+b)+(a-b)= a^2-b^2


x^2-5
x^2+12x+36
 

Hvad er omskriv og hvordan udregner man det? Evt et eksempel på hver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Jeg har lavet et eksempel i min formelsamling som kan findes her peecee.dk/upload/view/169460


Svar #2
10. maj 2009 af Exposed21 (Slettet)

Ehmm


Svar #3
10. maj 2009 af Exposed21 (Slettet)

Nogen andre der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2009 af MN-P (Slettet)

din 3 linie er forkert

der burde have stået (a+b)(a-b) (gælder begge steder

Se på tegnene inde i parenteserne. Der er  + og - så er det den nederste formel du skal bruge

(x-2)(x+2) estat a med x og b med 2 i formelen


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.