Matematik

hjælp!! har virkelig brug for hjælp!!

11. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

Heej.

Er der nogen der ved hvordan man kan, regne kilometer om til procent`?

Håber virkelig i kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af niicki (Slettet)

man kan kun finde en procentdel af noget, hvis man ved hvor meget det er ud af....

eks. 1km ud af 100km = 1%

         2km ud af 100km = 2% osv.


Svar #2
11. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

Hvad  med hvis det er en procent del ud af 180 km ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. maj 2009 af niicki (Slettet)

så kan man bruge formlen: (x/180) *100

x = det antal kilometer der skal opgives i procent ud af de 180

eks. (18/180)*100 = 10%


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. maj 2009 af mathon

alment:
p = ((s-so)/so)*100% = (Δs/so)*100%

specifikt:
p = ((s-180)/180)*100% = (Δs/180)*100%


Svar #5
11. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

mange tak. :D


Skriv et svar til: hjælp!! har virkelig brug for hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.