Matematik

mat b hf skr eksamen

11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

er der ikke nogle kloge hoveder som ligger resultaterne ud for dagen eksamen skr mat B har selv nogle bud. så ret mig.

opgave 1.

a. forskrift: f(x)=2x-2

opgave 2.

a) t½= 3

opgave 3

a)

f`(x)= 4x^3+3x-5    g`(x)=1/x+k

opgave 4

a) 2x^2+3x+k

opgave 5)

a)

a stører end nul p1 og p2

c stører end nul p1 og p2

d stører end nul p1 og p2

opgave 6

a) -13570 antallet af voldsforbrydelser i året 1998

    - 760 beskriver stining i antal voldsforbrydelser pr år 1998-2006

b) 20410 i 2007 

 opgave 7

a) BC=14,39

     hc= 9,53

opgave 8

a) tangent lining: y=3x-5

b) lokalt min= 0 lokalt max= 2 

 aftagende i: [uendeligt,0[ og [2,-uendeligt[

voksende [0,2[

opgave 9

a) a=3,06 b=0,003289

b)= 27,60

C=74%

opgave 10

a) areal= 18,44

opgave 11

a) eksponentiel voksende funktion f(x) 6000*1,003^x 

- 7693,58

B) gennemsnitlig procentvis stining pr år= 0,43%

12B

a) 450,10 og 7,23

b) 34,86

jeg har ikke lavet 12A. 


Svar #1
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

er der nogle som vil give nogle bud på om jeg har regnet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af Jerslev

#0+1: Kan de hentes på nettet?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #3
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

nej det er ikke blevet lagt ud endnu. Hvis jeg havde en scaner kunne jeg ligge dem ind.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af Jerslev

#3: Så kan jeg desværre ikke hjælpe dig endnu. :)

- - -

mvh

Jerslev


Svar #5
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

øv. havde ellers håbet på lidt respons


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2009 af dimm (Slettet)

Hej :)

I opg. 4 skulle man regne k ud. Hvor K=5

I opg. 5 er det kun p1 der har c>0.

I opg. 8 er lokal max=0 og lokal min=-4


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

 I opg. 8 er lokal max=0 og lokal min=-4

Nej, det er forkert.  

Den hedder X=0 og X=2


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2009 af galvarion (Slettet)

opgave 1

g'(x)=1/x, ikke noget k


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

#7
 

 I opg. 8 er lokal max=0 og lokal min=-4

Nej, det er forkert.  

Den hedder X=0 og X=2

____________________________

Jeg får det altså også til  0 og -4 Også iflg Cas.


Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

 Jeg får det altså også til 0 og -4 Også iflg Cas.

Hvis du løser f'(x)=0 så får du x=0 v x=2 - hvis du ser grafen får du x=0 v x=2.


Svar #11
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

dem må altså være x= 0 og X=2. det får jeg når jeg aflæser den i mit vindue på cas. Og os når jeg løser den som F´(x)= 0

ved ikke hvorfor jeg lige satte et k på tænkte at det skulle være der da der har været et tal.

hvor meget vil diverse småfegl endeligt trække ned?


Brugbart svar (0)

Svar #12
11. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

 morell - måske et point eller to pr opgave. Hvis bar opgaven er løst som den skulle ellers ;)


Svar #13
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

Godt nok.. håber på et 10 tal


Brugbart svar (0)

Svar #14
11. maj 2009 af galvarion (Slettet)

Uploader lige min opgave her, har selv kun fundet en fejl, opg 8(a), spørg ikke hvorfor :)

Uden hjælpemidler:

opgave 1.

forskrift: f(x)=2x-2

opgave 2.

t½= 3

opgave 3

f`(x)= 4x^3+3x-5 g`(x)=1/x+

opgave 4

2x^2+3x+5

opgave 5)

a størrer end nul p1 og p2

c størrer end nul p1

d størrer end nul p1 og p2
 

med hjælpemidler ligger som fil


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. maj 2009 af galvarion (Slettet)

her var den


Brugbart svar (0)

Svar #16
11. maj 2009 af galvarion (Slettet)

Hvorfor kan jeg ikke finde ud af at uploade den xxxxxxx fil!


Brugbart svar (0)

Svar #17
11. maj 2009 af Tirre (Slettet)

 Hvilken karakter vil  70 poeng ca give?

Første eksamen i Danmark så jeg kender overhode ikke til skalaen, men forestiller mig 7? Eller er det for optimistisk?


Brugbart svar (0)

Svar #18
11. maj 2009 af Tirre (Slettet)

 Jeg fik 36,86 som areal på oppgave 10!


Svar #19
11. maj 2009 af morell18 (Slettet)

70 point skulle gerne give et ganske stabilt 7 tal. Hvordan kan du få arealet til at give 36,86 har du ikke brugt cas eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #20
11. maj 2009 af tilje (Slettet)

her er mine udegninger af opgave 6-12b

jeg plejer at få 12, så de burde være nogenlunde rigtige

Vedhæftet fil:matematik eksamen.doc

Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.