Matematik

Ligningen 3,2 * t + 4,9 * t^2= 6,5

11. maj 2009 af edwardcullen (Slettet)

Hej

håber der er en der kan fortælle mig hvordan jeg regner ligningen ud: 3,2 * t + 4,9 * t^2= 6,5

Resultatet skal blive t= -1,52 eller t= 0,871

mvh. Oreos :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af ccccaaaatttt (Slettet)

Med eller uden hjælpemidler?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2009 af Isomorphician

3,2t + 4,9t2 = 6,5 <=>

4,9t2 + 3,2t - 6,5 = 0, som løses som almindelig andengradsligning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af kieslich (Slettet)

solve(3.2t + 4.9t^2 = 6.5 , x)  


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. maj 2009 af dnadan (Slettet)

se dokumentet for eksempler


Skriv et svar til: Ligningen 3,2 * t + 4,9 * t^2= 6,5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.