Matematik

Rettelse (trekant)

12. maj 2009 af Determig11 (Slettet)

Hej allesammen kan nogle rette denne her opgave ?

http://peecee.dk/upload/view/169795

Er forholdene mellem trekant ABC og DEF 1:3?

så dvs. |BC| vil være 17/1,5 = 12 ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2009 af Isomorphician

Forholdet mellem siderne er = 24/16 = 1,5. (1: 1,5 eller 2:3)

|BC| vil da være: 18/1,5 = 12


Skriv et svar til: Rettelse (trekant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.