LaTeX

Ændring af sprog i \tableofcontents

16. maj 2009 af Jerslev

Hej

Jeg har problemer med at få mit tableofcontents til at blive dansksproget. Min preable:

________________________

\documentclass[danish,a4paper,twocolumn,amsmath,amssymb]{revtex4}
%\oddsidemargin 0.0in
%\evensidemargin 0.0in

\usepackage[danish]{babel}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{amsmath,amssymb,amsfonts}
\usepackage[official]{eurosym}
\usepackage{latexsym}
\usepackage{graphicx,epic,eepic}

(...)

_________________________

Efter \begin{document} har jeg \selectlanguage{danish}. På trods af dette bliver der ved med at stå "Contents" over min indholdsfortegnelse.

Nogen, der kan hjælpe?

mvh


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. maj 2009 af daleif (Slettet)

staar beskrevet i Introduktion til LaTeX, www.imf.au.dk/system/latex/bog


Svar #2
16. maj 2009 af Jerslev

#1: Hvor? Jeg har ikke kunnet finde det.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. maj 2009 af daleif (Slettet)

aendring af standardnavne


Svar #4
17. maj 2009 af Jerslev

#3: Kommandoen

\addto\captionsdanish{
\renewcommand\contentsname{Indholdsfortegnelse}
}

indsat efter \usepackage[danish]{babel} giver ikke noget resultat.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #5
17. maj 2009 af daleif (Slettet)

saa maa du smide et komplet minimalt eksempel saa vi kan se hvad det er du laver.


Svar #6
17. maj 2009 af Jerslev

#5: Du skal være så velkommen:

\documentclass[danish,a4paper,twocolumn,amsmath,amssymb]{revtex4}
%\oddsidemargin 0.0in
%\evensidemargin 0.0in

\usepackage[danish]{babel}
\addto\captionsdanish{
\renewcommand\contentsname{Indholdsfortegnelse}
}
\usepackage[latin1]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{amsmath,amssymb,amsfonts}
\usepackage[official]{eurosym}
\usepackage{latexsym}
\usepackage{graphicx,epic,eepic}

(... mere preamble med forskellige kommandoer her...)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\begin{document}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
%\selectlanguage{english}
\selectlanguage{danish}

\bigskip
\title{Kvantisering af det elektromagnetiske felt}

\author{Kristian Jerslev}
\affiliation{Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet}
\date{\today} %Dato. Husk at ændre!

\begin{abstract}
\bigskip

\end{abstract}
\maketitle

\noindent

\tableofcontents

\section{INDLEDNING}
\end{document}

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (3)

Svar #7
17. maj 2009 af tveon (Slettet)

Dit eksempel compiler ikke... :-P

Det står beskrevet i afsnit 20 af revtex4-manualen hvordan man ændrer standard-teksterne. I det her tilfælde hedder den kommando du vil ændre \tocname og ikke \contentsname.

Mvh. Thomas


Svar #8
18. maj 2009 af Jerslev

#7: Den compiler altså hos mig. :s Du husker vel at sætte % foran min kommentar i preamblen  i #6?

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #9
18. maj 2009 af daleif (Slettet)

#7 >> det forklarer jo en del, når den ikke kører efter standarden.


Svar #10
18. maj 2009 af Jerslev

#9: Du må give Helge Knudsen skylden - det er hans latex-template jeg bruger. =)

Jeg takker for hjælpen til jer begge!

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Ændring af sprog i \tableofcontents

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.