Dansk

SKRIFTLIG DANSK

18. maj 2009 af laaas (Slettet)

Hej med jer :)

Hvaså, er der andre, der har været oppe i dansk skriftlig i dag,

og hvad synes I om emnerne?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2009 af lonaeeh (Slettet)

Altså, jeg kiggede ikke så meget på de øvrige emner da jeg allerede havde besluttet at jeg ville analysere og fortolke en tekst, da det er det jeg er bedst til. Så ja, jeg analyserede "En flinker fyr", og synes faktisk det gik ganske fint. Tror hvertfald at et 7 tal eller over er hjemme. Men nu må vi se. (:


Svar #2
18. maj 2009 af laaas (Slettet)

 Jeg tog selv "En flinker fyr", og jeg synes faktisk også, at det gik okay.

Jeg er bare lidt usikker på fortolkningen, men den kan vel fortolkes på mange måder sådan en tekst? (;


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. maj 2009 af lonaeeh (Slettet)

Jeg tror det kommer meget an på hvordan man ser den. Jeg kunne slet ikke finde ud af om det var manden eller konen der havde dræbt ham Kalle eller om det var utroskab.. eller hvad. Så jeg har lidt af hvert med. Men igen, tror det er forskelligt hvordan den fortolkes. Bare man argumenteret.. Har dog fokuseret på deres dårlige ægteskab osv. Så må vi jo se.. det jeg er mere nervøs for er hvordan engelsk er gået og hvordan de to næste kommer til at gå. Hehe. :)


Svar #4
18. maj 2009 af laaas (Slettet)

Mit fokus lå også meget på ægteskabet, hvilket jeg også tror, er meget vigtigt ;) Jeg var også lidt inde på, at konen måske havde haft en affære med Kalle, altså mere end bare det kys, som hun selv mente, det var. Jeg tror også det er vigtigt med argumentation, så skal det sgu nok gå ;)

Ja, det bliver sgu lidt spændende. Hehe..


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. maj 2009 af Niller17 (Slettet)

I min klasse brokkede folk sig generelt over emnerne. Jeg tog reklameanalysen (opgave 3) og synes det gik rigtig godt. Jeg havde hjemmefra allerede besluttet mig at tage den opgave, der var mediefokuseret. (kortfilm, reklame eller dokumentar) :D så var yderst tilfreds, da jeg så der både var musikvideo og reklamer. :D


Svar #6
19. maj 2009 af laaas (Slettet)

Det var da lækkert :D jeg var ret usikker på, om jeg kunne skrive nok om netop opgaven med reklameanalysen, derfor valgte jeg en anden.


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. maj 2009 af bibeline88 (Slettet)

Jeg valgte også En flinker fyr.. Synes faktisk det var en god tekst.. Jeg har sagt det var konen der har slået Kalle ihjel. Men sagde også det kunne også være hun ikke havde, men at hun havde en affære med ham, og hun bare ik vil erkende hun havde dybere følser for ha, og at det først går op for hende til sidst. .


Svar #8
19. maj 2009 af laaas (Slettet)

Som sagt kan der findes mange forklaringer på, hvem der har begået mordet. jeg tror heller ikke, at det er så relevant i den her sammenhæng, hvem der egentlig har begået mordet, men mere hvordan ægteparrets indbyrdes forhold er :)

Jeg har selv sagt, at det måske er Orla der har slået Kalle ihjel, men at det er konen der er skyldig, da hun har haft en affære med Kalle. Lidt en blanding af alting :) 


Brugbart svar (2)

Svar #9
19. maj 2009 af bibeline88 (Slettet)

kunne også være en mulighed..  Hvad har i sagt til: genre, tid, miljø og fortællersynsvinkel?


Skriv et svar til: SKRIFTLIG DANSK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.