Fysik

Fysik skrfttlig stx 2009

20. maj 2009 af Kegleg33k (Slettet)

Så er skriftlig fysik eksamen overstået. Meget nemmer end forventet, synes jeg i hvert fald :) God tid, og nemme opgaver. Er der nogen der har deres resultater, som de kan lægger op?

Jeg fik selv lavet alle opgaverne, men kan allerede nu se, at jeg har lavet et par regnefejl, så hvis der er nogen som mener, at de har lavet det fejlfrit eller tæt på, så læg resultaterne op ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af akrebs (Slettet)

Helt enig vil gerne se et bud på resultater :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2009 af Jerslev

#0+1: Opgavesættet er ikke kommet på nettet endnu, så jeg kan ikke være behjælpelig.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2009 af JohnJohn22 (Slettet)

Synes egentligt det var okay let. Men når det er sådanne sæt så er spørgsmålet bare 10 eller 12, for alle kan lave de der fucking regnefejl/svipsere, som man så godt kender.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2009 af JohnJohn22 (Slettet)

Har ikke mine resultater med ud fra eksamen, men skal nok kommentere når en smider dem op


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2009 af Jerslev

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/090520_opgave_fysikA_stx.ashx

Jeg synes det er meget mærkeligt, at mange af spørgsmålene har været stillet her i forummet under eksamensperioden.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #6
20. maj 2009 af Kegleg33k (Slettet)

Det er i hvert fald oppe nu :)

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/090520_opgave_fysikA_stx.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2009 af Lubas (Slettet)

Det samme skete, da der var Mat A eksamen i forrige uge, Jerslev. Skolerne har overhovedet ikke styr på internetadgangen under eksamenerne.


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. maj 2009 af Jerslev

#7: Nu er jeg da glad for, at jeg ikke har givet resultater til nogle af opgaverne, hvor jeg har svaret. -_-

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. maj 2009 af Lubas (Slettet)

Vi burde nok havde advaret dagen i forvejen om, at der var eksamen i dag. Det bør der i hvert fald gøres næste år, synes jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. maj 2009 af Dreamer1990 (Slettet)

Jeg må da godt nok inderømme, at det er noget værre lort (for at sige det ligeud). Det er latterligt, at skolerne ikke har styr på det mht. internetadgang - Min skole var én af dem!

Jeg er godt nok skuffet!


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. maj 2009 af Jerslev

#9: Egentlig enig i det. Man burde vel lukke diverse fora ned under eksaminationerne for at forhindre det.

#10: Samme her. Mit gymnasie havde god styr på det i sin tid.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #12
20. maj 2009 af Dreamer1990 (Slettet)

#11: Mit gymnasie havde også styr på det i sin tid, men der hvor jeg går nu er der godt nok ikke styr på mange ting. For mit vedkommende startede eksamensperioden med, at jeg slet ikke var tilmeldt de eksaminer jeg skal op til.

Det er til grin!


Brugbart svar (0)

Svar #13
20. maj 2009 af Lubas (Slettet)

I princippet kunne man sidde på diverse chat services (fx MSN) under eksamen og få direkte hot-line hjælp udefra sådan som sikkerheden til vores eksamen var. Der var både trådløs forbindelse og mange personer sidder med skærmen væk fra vagterne.


Brugbart svar (0)

Svar #14
20. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Jeg er glad for, at jeg var doven nok til ikke at svare! For det første gang har lineær algebra hjulpet mig med noget! :P


Brugbart svar (0)

Svar #15
20. maj 2009 af Jerslev

#12+13: Anyway, jeg har i hvert fald videregivet informationerne til Jean, så denne gang betaler snyd sig ikke.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #16
20. maj 2009 af Dreamer1990 (Slettet)

#13: Jeg kunne også have siddet over tuteluret med min bedste ven over MSN - Han er i øvrigt fysikstuderende på AU!

Jeg synes godt nok, at det er latterligt. Hvis man virkelig brænder for at få en god karakter, kan man da bare tage sig sammen og forberede sig, ja, arbejde for skidtet.


Brugbart svar (0)

Svar #17
20. maj 2009 af salimnærum (Slettet)

Her er mine resultater

1 a) 2,9 1011 J

b) 561 kg vand pr. minut

2 a) 4,8 sek

b) 11.1 m/s eller 40 km/t

3 a) 9,4*10-10 l

b) Q-værdi=2,8*10-12 J og der kan frigøres 98MJ

4 a) 3,547*10-7 m

b) 19 m

c) 4,18*1016

5 a) 1,61 m/s2

b) 0,69 s og 0,38 m

6 a) 108 m/døgn

b) 1,52 timer

c) 11319 MJ (men den er sikkert forkert da jeg regnede den kinetiske energi med)

7 a) m=60kg, l=20cm og b=1,5cm. P=196133 Pa


Brugbart svar (0)

Svar #18
20. maj 2009 af Dreamer1990 (Slettet)

#14: Hvis du havde hjulpet nogle, så havde du fået en røvfuld :P


Brugbart svar (0)

Svar #19
20. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

#18: Jeg elsker lineær algebra, det har bogstavelig talt reddet min røv :P


Brugbart svar (0)

Svar #20
20. maj 2009 af Jerslev

#19: Elsker DU linær algebra?! Den anden dag sad I da og spillede computerspil i stedet for at læse til eksamen. :P

- - -

mvh

Jerslev


Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 78 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.