Matematik

procent

20. maj 2009 af vax4 (Slettet)

hey:) hvordan er det nu man regner sådan som det her ud: 37% af et beløb er 9620. hvad er hele beløbet??? kan ikke huske hvordan man regner det ud. på forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af NejTilSvampe

 x*0,37 = 9620

x= 9620/0,37 = 26.000

tror jeg nok.


Svar #2
20. maj 2009 af vax4 (Slettet)

lyder ikke dumt har regnet efter 10000000000 tak:)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.