Biologi

Biologi b - 24 timer?

22. maj 2009 af Libnan (Slettet)

Hej, skal op i biologi på b, hvor jeg trækker et bilag med 3 spørgsmål som skal besvares.

Jeg vi gerne vide:

Er det godt at have noget udover de bilag med?

Gode råd?

Hvor vigtigt er det at kunne begreber, hvis man ikke lige har styr på det?

Hvordan udnyttes de 24 timer bedst?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Er bilagene dybtegående så koncentrer dig om dem, føler du, at du er i kontrol, så kan du godt inddrage et, eller andet du har læst, hørt eller ved, men kun hvis det bidrager konstruktivt til samtalen.

Gode råd...slap af, det skal nok gå og tro mig om et splitsekund, er det en uge siden, du har været oppe og det hele er overstået. Forbered dig godt, er du forberedt, så er du mindre nervøs, og ved hvad du vil sige. Dermed kan du styre samtalen. 

Det er godt at kunne begreberne, fordi det viser, at du hvilke terme som står for de ting, du måske kan beskrive, men ikke kender en fælles betegnelse for. Så jo, jeg tror, det vil trække ned hvis du kalder den cellulære respiration for "den måde celler ånder/trækker vejret på". Ha´styr på dem, det er vigtigt, men selvfølgelig er der en balance. Du skal primært have styr på ideen og processerne i det, du nu skal fortælle om.

De 24 timer udnyttes bedst, hvis du inddeler dem i intervaller, hvor du arbejder intensivt, og jeg mener intensivt INGEN forstyrrende elementer. Det gør du måske i 2 timer, hvorefter du stresser af med fx af spise eller løbe en tur, og efter 20-30 minutter vender du tilbage til opgave med nye øjne og kan måske se, hvor der mangler noget, eller hvor der en fejl.

Held og lykke med eksamen!


Svar #2
22. maj 2009 af Libnan (Slettet)

Det var virkelig flot, mange tak. Føler at jeg kan bruge dine råd til meget, jeg håber bare på at trække noget økologi eller kost, det er nok det bedste at forberede sig til. Det værste for mig vil nok være, dna, mrna og nervesystemet.

Men alt i alt 24 timer, hvis der knokles skal det nok gå :)!


Skriv et svar til: Biologi b - 24 timer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.