Almen studieforberedelse (AT)

Nyt materiale til AT-eksamen

23. maj 2009 af Pheodora (Slettet)

Hej alle. :)

Jeg skal til eksamen d. 29/5. Så det er ved at være på tide at finde det nye materiale!

MEN efter at have læst lidt herinde på forummet, er jeg kommet i tvivl. Jeg troede at det nye materiale skulle være i form af f.eks. en artikel, som satte ens emne lidt i perspektiv. Har jeg taget fejl? - for jeg fandt nogle svar herinde hvor der stod at det nye materiale også godt kunne være en ændring i synopsen. Det ville være rigtig rart med nogle klare svar. :)

HVIS i skulle have overskud (og viden ;)) til det, vil jeg meget gerne have hjælp til dette nye materiale. Mit emne er Herodot og problemstillingen er: "Mente Herodot at demokrati er den bedste styreform?"

Jeg er lidt lost i forhold til hvilket nyt materiale der ville være oplagt at bringe på banen, så jeg er MEGET åben for forslag! :)

Jeg skriver i fagene historie og oldtidskundskab. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2009 af Semmaaa (Slettet)

Okey, jeg har læst dit indlæg, men jeg har desværre ingen forslag til dit nye materiale.

Men så vidt jeg ved, må det nye materiale gerne være artikler som du selv siger, men det kan også være "små" ændringer i din synopsis som er oplagte og relevante fordi du måske har fundet ud af noget andet, eller du opdager du har skrevet noget ud i luften du gerne vil ændre på. Dette vil kun trække op da du viser du selv har opdaget din fejl og retter på dette. Men jeg sys ikke du skal begynde med at ændre din synopsis som sådan det vil nok gøre dårligt indtryk. Men derudover er det altid godt er være selvkritisk ;)

Håber det hjalp,... Held og lykke


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2009 af Cidric (Slettet)

Men er det ikke noget med, at man altid kan ændre synopsisen? Altså den skulle jo ikke tælle for din karakter, da det kun er selve fremlæggelsen, det du siger inde til eksamen. Man kan vel i princippet, hvis man f.eks. har lavet en dårlig synopsis, komme med en helt ny?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2009 af Semmaaa (Slettet)

#2: Men er det ikke noget med, at man altid kan ændre synopsisen? Altså den skulle jo ikke tælle for din karakter, da det kun er selve fremlæggelsen, det du siger inde til eksamen. Man kan vel i princippet, hvis man f.eks. har lavet en dårlig synopsis, komme med en helt ny?

Hmm :/

Med en helt ny synosis ved jeg ikke, for lærerne har jo ikke rigtig mulighed for at læse den og hvis det kun er fremlæggelsen der tæller, kan man vel komme med de ændringer man vil.. Men jeg er nu usikker omkring man må ændre hele synopsen..


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2009 af katrine6710 (Slettet)

du må ændre alt, bortset fra problemformulering så vidt jeg ved. Jeg kommer med "nyt materiale" ved at have undersøgt udviklingen i Obamas udenrigspolitik siden hans berlin tale


Svar #5
25. maj 2009 af Pheodora (Slettet)

nu har jeg på baggrund af noget nyt materiale besluttet mig for at ændre lidt i min synopsis. hvornår synes i jeg skal sige det i mit oplæg?

og jeg har samtidig forsøgt at bringe emnet op på et nutidigt plan ved at lave nogle nye spørgsmål til videre undersøgelse. skal det ikke komme til sidst?


Skriv et svar til: Nyt materiale til AT-eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.