Matematik

b i en potensfunktion?

24. maj 2009 af froggymaysen (Slettet)

hvad er b i en potensfunktion ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2009 af Isomorphician

Funktionsværdien for x = 1.


Svar #2
24. maj 2009 af froggymaysen (Slettet)

tak :)


Svar #3
24. maj 2009 af froggymaysen (Slettet)

altså det vil sige (1,b) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2009 af Isomorphician

Ja.

f(x) = b*xa

og for x = 1 fås:

f(1) = b*1a = b


Skriv et svar til: b i en potensfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.