Kemi

ligevægtskonstant - hvad er der forkert?

24. maj 2009 af strangers

Hejsa

Jeg arbejder med følgende opgave:

C4H4S (g) + 3 H2 (g) = C4H8 (g) + H2S (g)

Så skal jeg bevise, at ligevægtskonstanten er 1,02 bar-2 ved 275 grader.

Jeg har gjort følgende:

*Først fundet entalpien=-109,79kj/mol

*Dernæsrt fundet entropien=-200,17j/(mol*K)

Så har jeg bare smidt det hele ind i vant hoffs ligning, hvorved jeg får:

3.65734e-11

Dette passer jo ikke helt. Hvad har jeg mon gjort galt?

mvh Jansik


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2009 af desert_eye (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=692510

Der har jeg også beskrevet fejlen :)


Skriv et svar til: ligevægtskonstant - hvad er der forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.