Matematik

hjælp - "beregn trekantens vinkler"

24. maj 2009 af 8515281 (Slettet)

Der er tegnet en trekant hvor alle vinklerne er ukendte.
alle siderne er kendte:

side |AB| = 34,2
side |BC| = 23,8
side |AC| = 21,7
Beregn trekantens vinkler.
 

Formlen jeg ville bruge var COS A = b^2 + ^c^2 - a^2 / 2 ab

Men når jeg regner det ud bliver det et meget underligt tal s;

Nogle, der har nogle ideer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Indstil din lommeregner til grader?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2009 af mathon

vinkelmål → Degree


Svar #3
24. maj 2009 af 8515281 (Slettet)

ja men min lommeregner fucker lige nu :(


Svar #4
24. maj 2009 af 8515281 (Slettet)

hvilken menu går man ind og ændrer det i? :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Det kommer an på din lommeregner.

Alternativt kan du tage dine radianer og gange med 180/pi. Det giver dig det tilsvarende gradtal.


Svar #6
24. maj 2009 af 8515281 (Slettet)

radian?


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. juni 2009 af mathon

TI-89
MODE
Angle → DEGREE
............

A = cos-1((b2+c2-a2)/(2bc))

B = cos-1((a2+c2-b2)/(2ac))

C = cos-1((a2+b2-c2)/(2ab))


Skriv et svar til: hjælp - "beregn trekantens vinkler"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.