Matematik

Isoler R i

25. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

a = m · c / R · I2

og

E = R · I2 · Δt

KUN svar, tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv selv først - ellers lærer du jo ikke at isolere.


Svar #2
25. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#1

Well, hvad starter jeg så med at gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: I den første skal du gang med R på begge sider og dividere med a.

I den anden skal du dividere med I^2 på hver side.


Svar #4
25. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#3

dvs.:

R = (m · c / I2 ) / a   

i den første?


Brugbart svar (2)

Svar #5
25. maj 2009 af NejTilSvampe

#4 - ja eller omskriv den lidt  (m*c)/(a*I^2)


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Ja - det kan du dog godt få til at se pænere ud. :)


Svar #7
25. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#6

Sådan kan det gå, når man er nybegynder :)


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. maj 2009 af jememo (Slettet)

E/I2 · Δt = R


Svar #9
25. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#9

Mange tak jememo ;)


Skriv et svar til: Isoler R i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.